Koffiebar en koffiecatering 

Koffie op maat voor je event, apendeur, feestje, beurzen, congressen,…

Baristabar

Baristabar is een samentrekking van ‘barista’, de vakman die gespecialiseerd is in koffie maken en ‘bar’ met een verwijzing naar een mobiele inzetbare bar. Maar eigenlijk staat meester koffie maker Gerard Meylaers voor een totaal pakket aan koffie ervaring. Voor elk evenement Heb je een stand op een beurs en wil je je klanten verwennen? Baristabar kan het verschil maken. Maar we kunnen ook voor heerlijke koffiemomenten zorgen op bedrijfsfeesten, bijzondere catering momenten, bruiloften die dat tikkeltje extra aandacht aan koffie willen geven of andere kleine en grote evenementen.

Koffiecoctails

Het is nieuw. Het is trendy. En je kan er je klanten of gasten mee verassen. Koffie is de basis. Een rijk gamma aan likeur gecombineerd met kruiden, specerijen en siropen laten proevers naar de zevende hemel reizen. In deze tak van het koffie maken is Baristabar uniek. Als je uit de band wil springen, dan laat je Baristabar aanrukken.

Geen zorgen met Baristabar: Wij bieden het totale pakket aan. We rijden een mobiele bar binnen op uw evenement. We brengen met zorg uitgekozen koffiebonen mee. Indien nodig zorgen we ook voor het juiste porselein. Op onze bar staat de juiste koffiemachine en er is een ingebouwd waterpomp systeem. Het enige waarvoor je moet zorgen is een stroompunt. Baristabar met meester koffiemaker Gérard Meylaers staat voor een totaalpakket aan koffie-ervaring.

Deze passie leverde verschillende titels op:

– Vice World Champion Coffe in Good Spirits 2011
– 5th Place World Champion Coffee in Good Spirits 2013
– Belgian Champion Coffee in Good Spirits 2011 – 2013

Baristabar is aantrekkelijk geprijsd. Hoewel een vakman zijn gewicht in goud waard is, zijn onze diensten aantrekkelijk geprijsd. Meestal geven we een all-in prijsofferte voor onze baristabar, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Onze prijs staat op voorhand vast All-in koffieservice met baristabar en bediening mogelijk vanaf 199€. Buitenlandse opdrachten ook mogelijk

Ook voor teambuilding. Voor een bedrijfsuitje kunnen de workshops ook georganiseerd worden in groepsverband of leer op een leuke manier alles over koffie en beleef het koffieproeven. Wij stemmen met u af op uw wensen en behoeften.