consulting & advies

Passend advies of kwaliteitsverbetering van de koffie

Wat doen we?

Koffie is het zwarte goud en tevens de meest gedronken drank in de horeca. Men kan dus wel zeggen; HET visitekaartje van uw onderneming.

Professionele Barista Gérard geeft u onafhankelijk advies over de aanschaf van een espressomachine, koffiebonen, bonenmalers, porselein en servies en alles wat met koffie te maken heeft.

Horecaondernemers adviseer ik graag met het samenstellen van de koffiekaart. Dit alles afgestemd op uw type onderneming. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf een kwaliteitsimpuls krijgt op het gebied van koffie!

Opstart, begeleiding of uitbouwen van projecten op de koffiemarkt. Opstellen van een koffiekaart en recepten. Training van personeel.

Hotel, restaurant, café of espressobar…..samen met Barista Gérard laat u uw gasten genieten van het perfecte kopje koffie. Baristabar heeft voor u steeds passend advies of kwaliteitsverbetering van de koffie.

Ook voor teambuilding. Voor een bedrijfsuitje kunnen de workshops ook georganiseerd worden in groepsverband of leer op een leuke manier alles over koffie en beleef het koffieproeven. Wij stemmen met u af op uw wensen en behoeften.

Gerard Meylaers, meester koffiemaker, draagt de titel van barista. Een professionele “Koffie-chef-kok”. De wereld van koffie opende zich als vertegenwoordiger van koffie. Zijn kennis telt nauwelijks grenzen.
Deze passie leverde ook enkele titels op:

– Vice World Champion Coffe in Good Spirits 2011
– 5 th Place World Champion Coffee in Good Spirits 2013
– Belgian Champion Coffee in Good Spirits 2011 – 2013