NITRO
Coffee & tea

Volg NITRO op Social media

Een Nitro coffee & tea bar op je event is de meest unieke en laatste nieuwe trend. Een primeur en enkel gekend in trendy- en wereldsteden. Koffie & thee op vat is nog niet bekend voor het grote publiek maar het kent de laatste jaren een opkomende populariteit.

Tijdens het tappen bekomt men een visueel levendige bezigheid in het glas en dit duurt wel twee minuten, een streling voor het oog. De tap is geïntegreerd in een cosy bar van steigerhout of kan ingebouwd worden in een bestaande bar van de klant op beurzen. De koffie of thee wordt ijskoud getapt van het vat zoals een Guiness bier, met een compacte crèmelaag. Het is een zeer ecologisch proces mits de koffie & thee gemaakt zijn op basis van cold brew & stikstof proces. Stikstofhoudende ijskoude koffie & thee levert een dikke romige schuimkraag met een fluweel zachte textuur..

Elke fijnproever kan zijn unieke drank laten creëren door een waaier van aroma’s. Een rijk gamma aan likeur gecombineerd met kruiden, specerijen en siropen laten proevers naar de zevende hemel reizen.

Koffie & thee hebben van nature een hoge aciditeit, door het te mengen en injecteren met stikstof bekomt men een zeer zachte smaak zonder toevoegen van suiker of zuivel.

Jarenlang onderzoek en trials and errors, een proces van bijsturen en aanpassen, levert deze gepatenteerde techniek een perfecte smaak en sfeer van de ambachtelijk gebrouwen koffie & thee van superieure kwaliteit.