Senior Workshop Latte Art

Senior Workshop Latte Art

Kennis van het melkopschuimen is voor deze workshop vereist. Hier leer je de techniek van het gieten en de kunst van het werken met melkschuim . We hebben het over de verschillende stijlen en ontwerpen van Latte Art. We leren de meest prachtige en uiteenlopende motieven zoals blaadjes, hartjes, … maken.

Lees meer: Senior Workshop Latte Art

SCAE Barista Skills Indermediate

SCAE Barista Skills Indermediate

Gevorderde barista training. In deze training leer je verschillende dranken van de koffiekaart moeiteloos maken met het oog op kwaliteit en snelheid. Je leert een eigen latte art koffiecreatie maken en nog zoveel meer. Na afloop van de training wordt een uitgebreide praktische en theoretische toets afgenomen.

Lees meer: SCAE Barista Skills Indermediate

SCAE Barista Skills Foundation

SCAE Barista Skills Foundation

Basis barista training. In deze training worden de basisvaardigheden van het baristavak aangeleerd. Aan het einde van de training weet je hoe je een perfecte espresso moet bereiden. Je weet hoe je een koffiemolen moet instellen voor de lekkerste koffie en hoe je een cappuccino moet maken. Je leert het verschil tussen arabica en robusta koffie en nog zoveel meer. En uiteraard toetsen we de theorie aan de praktijk. Na afloop van de training wordt een uitgebreide praktische en theoretische toets afgenomen.

Lees meer: SCAE Barista Skills Foundation